Bericht versturen
Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Het plastic vorm plastic vorm oppoetsen

Certificaat
China Dongguan Yisen Precision Mould Co.,Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
De Precisieco. van Dongguanyisen, Ltd heeft een zeer goed werk gedaan. De algemene manager Tang van het bedrijf is professioneel en zal vele goede suggesties verstrekken. Hij heeft vele goede suggesties voor onze producten gedaan. De definitieve kwaliteit en de leveringssnelheid zijn zeer goed. het is goed

—— OKTATA

Shell van de producten van het bedrijf wordt gemaakt door het hoofdkantoor van Tang, dat zeer goed, hoogstaand en efficiënt is, en de dienst ook zeer goed is. Om het even welke problemen worden altijd meegedeeld, en ik wens het beter en betere hoofdkantoor van Tang

—— maikelong

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Het plastic vorm plastic vorm oppoetsen
Laatste bedrijfsnieuws over Het plastic vorm plastic vorm oppoetsen

Het plastic vorm plastic vorm oppoetsen

Het plastic vorm oppoetsen, de momenteel algemeen gebruikte het oppoetsen methodes is als volgt.

Het mechanische Oppoetsen:

Het mechanische oppoetsen is een het oppoetsen methode die de opgepoetste convexe delen door het snijden en plastic misvorming van de oppervlakte van het materiaal om een vlotte oppervlakte te verkrijgen verwijdert. Over het algemeen, wetsteenstroken, wolwielen, schuurpapier, enz. worden gebruikt. Het gebruikend hulphulpmiddelen zoals draaischijven, ultra-fine kunnen malen en het oppoetsen methodes voor die met de hoge vereisten van de oppervlaktekwaliteit worden gebruikt. En ultra-precisie die is een speciaal schurend hulpmiddel malen de oppoetsen, dat op de oppervlakte van het werkstuk dat in de malende en oppoetsende vloeistof worden moet machinaal bewerkt die schuurmiddel bevatten, wordt gedrukt en bij hoge snelheid roteert.

Chemisch product die oppoetsen:

Het chemische oppoetsen moet de microscopisch vooruitstekende delen van het materiaal toestaan om bij voorkeur meer dan de concave delen in het chemische middel op te lossen, daardoor verkrijgend een vlotte oppervlakte. Het belangrijkste voordeel van deze methode is dat het geen complex materiaal vereist, werkstukken met complexe vormen kan oppoetsen, en vele werkstukken tegelijkertijd, met hoog rendement kan oppoetsen.

Het elektrolytische Oppoetsen:

Het basisprincipe van het elektrolytische oppoetsen is hetzelfde als dat van het chemische oppoetsen, d.w.z., door uiterst kleine uitsteeksels op de oppervlakte van het materiaal selectief op te lossen om de oppervlakte vlot te maken. Vergeleken met het chemische oppoetsen, kan de invloed van kathodereactie worden geëlimineerd, en het effect is beter.

Het ultrasone Oppoetsen:

Het werkstuk wordt geplaatst in de schurende opschorting en in het ultrasone gebied samen geplaatst, en het schuurmiddel wordt gemalen en op de oppervlakte van het werkstuk door de schommeling van de ultrasone golf opgepoetst. De macroscopische kracht van ultrasone verwerking is klein, en het zal geen misvorming van het werkstuk veroorzaken, maar het is moeilijk om het bewerken te maken en te installeren. Het ultrasone machinaal bewerken kan met chemische of elektrochemische methodes worden gecombineerd. Op basis van oplossingscorrosie en elektrolyse, wordt de ultrasone trilling toegepast om de oplossing te bewegen, zodat de opgeloste producten op de oppervlakte van het werkstuk worden losgemaakt, en de corrosie of de elektrolyt dichtbij de oppervlakte zijn eenvormig; de cavitatie van ultrasone golven in de vloeistof kan het corrosieproces ook remmen, dat bevorderlijk is voor oppervlakte het ophelderen.

Vloeibare Oppoetsende Vloeistof die oppoetsen:

Het doel om op te poetsen wordt bereikt door de oppervlakte van het werkstuk door de hoge snelheids stromende vloeistof en de schurende deeltjes te schuren het draagt. Zijn de algemeen gebruikte methodes: schurende straal machinaal bewerkend, vloeibare straal het machinaal bewerkend, hydrodynamische wordt malen, het Hydrodynamische malen van enz. gedreven door hydraulische druk, zodat het vloeibare middel die schurende deeltjes dragen reciprocatingly over de oppervlakte van het werkstuk bij hoge snelheid stroomt. Het middel wordt hoofdzakelijk gemaakt van speciale samenstellingen (gewoonlijk polymeer-als substanties) met goede vloeibaarheid onder lagere druk en met schuurmiddelen gemengd, en de schuurmiddelen kunnen het poeder van het siliciumcarbide zijn.

Het magnetische Malen en het Oppoetsen:

Het magnetische malen en het oppoetsen moeten magnetische schuurmiddelen gebruiken om schurende borstels onder de actie van een magnetisch veld te vormen om werkstukken te malen. Deze methode heeft hoge verwerkingsefficiency, goede kwaliteit, gemakkelijke controle van verwerkingsvoorwaarden, en goede arbeidsvoorwaarden.

Bartijd : 2022-08-26 15:58:03 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Dongguan Yisen Precision Mould Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Tang

Tel.: +8613825769150

Fax: 86-138-2576-9150

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)